Services

Koeriersdienst op maat

SU LogisticSs biedt diverse diensten aan. Bent u op zoek naar een professionele koeriersdienst voor uw logistiek en mobiliteit dan bent u bij SU LogisticSs aan het juiste adres. SU LogisticSs is uw koeriersdienst voor zowel een enkele bezorging als een langdurige samenwerking. Voor alle diensten hebben wij passend vervoer voor u. Door ons nieuwe wagenpark en getraind personeel zorgen wij ervoor dat kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd blijven. Wij begrijpen dat stiptheid en zekerheid voor u van groot belang is.

Speerpunten in onze dienstverlening zijn snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid tegen een scherp en concurrerend tarief. Maakt u gerust eens een afspraak met ons voor nadere informatie. We zijn ervan overtuigd dat uw opdrachten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Snelle respons

Daarnaast staat snelheid bij ons hoog in het vaandel. U schakelt tenslotte een koerier in als u levering snel moet plaatsvinden. Bij SU LogisticSs kunt u rekenen op snelheid én zorgvuldigheid. Onze ervaren koeriers rijden in betrouwbare wagens, om te zorgen voor optimale veiligheid.

Nationaal en internationaal

U kunt ons inschakelen voor zowel nationaal als internationaal transport. Wij zijn uw koerier in Zwolle en omgeving, maar ook van Friesland tot Maastricht en zelfs over onze landsgrenzen! Geen afstand is voor ons te ver. Zo kunnen wij iedere koeriersdienst voor u verzorgen. Onze ervaren koeriers leveren uw pakket snel en veilig af bij de bestemming.

24/7 bereikbaar

SU LogisticSs staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om uw, spoedzending of zending waar dan ook in Nederland of internationaal af te leveren. Wilt u meer weten over onze diensten, neem gerust contact met ons op.

Spoedvervoer

Spoedvervoer

Meer Info
Eenmalige Inzet

Eenmalige Inzet

Meer Info
Opslag

Opslag

Meer Info
Internationaal Transport

Internationaal Transport

Meer Info

SU Logisticss haalt op!

Waar je ook bent, wanneer je maar wilt, wij doen de rest.
loader